Hampaiden valkaisu

Helppo ja nopea tapa saada hymyysi loistetta

Hampaiden väri muuttuu iän myötä. Hampaiden tummumista aiheuttavat myös elintavat ja -tottumukset, esim. tupakointi, punaviini, kahvi, tee ja eräät lääkeaineet. Osalla hampaiden sävy on jo luontaisesti keltaisempi kuin muilla. Valkaisulla hampaisiin saadaan luonnollisen vaalea sävy, joka täydentää huoliteltua ulkonäköä. Hampaiden valkaisut ovat suosittuja niin naisten kuin miestenkin keskuudessa.

Valkaisuvaihtoehtoja jokaisen tarpeisiin

Millaisia valkaisutuloksia haluat? Voit valita vastaanotolla tai kotona tehtävän hampaiden valkaisun riippuen siitä, miten nopeasti haluat tuloksia. Tutkimusten mukaan molemmilla valkaisuilla saadaan yhtä hyviä tuloksia.

Vastaanotoilla tehdyissä valkaisuissa käytetään suurempia vetyperoksidi­pitoisuuksia kuin kotivalkaisuissa, joten valkaisuun riittää useimmiten yksi käyntikerta. Siksi se on hyvä vaihtoehto silloin, kun tuloksia halutaan nopeasti.

Kotona tehtävissä valkaisuissa vaikuttavat aineet ovat miedompia ja tulosten saavuttaminen kestää yleensä noin kaksi viikkoa. Kotivalkaisulla saatu tulos on kuitenkin yleensä kestävämpi, ja se on hyvä ratkaisu myös silloin, jos hampaat ovat herkät tai eriväriset.

Tarjoamme luotettavilla vastaanotolla tehtävillä Zoom!- ja Opalescence -valkaisuilla sekä koti­valkaisu­tuotteilla monia erilaisia valkaisupaketteja, joilla kaikilla saadaan juuri Sinulle sopivia tuloksia.

Maksuton valkaisukonsultaatio

Jos olet kiinnostunut hampaiden valkaisusta, Sinulla on mahdollisuus ­maksuttomaan valkaisu­konsultaatioon suuhygienis­tillämme. Konsultaa­tiossa kartoitetaan hampaiston tilanne, käydään läpi eri valkaisu­vaihtoehdot ja keskustellen etsitään juuri Sinulle paras valkaisu­menetelmä. Kaikkiin valkaisuihimme kuuluu konsultaation lisäksi ilmainen kontrolli­käynti valkaisun jälkeen. Tällöin tarkastetaan hampaiden lopullinen sävy ja kerrataan, miten voit nauttia uudesta kirkkaasta hymystäsi mahdollisimman pitkään.

Vastaanottovalkaisut
Kotivalkaisut

Lue myös Yleisimmät kysymykset valkaisusta

KotiHammas Denta (02) 4141 100     turku(at)kotihammas.fi     Aurakatu 14 B (4. krs), 20100 TURKU