Yleishammas­lääkäri­palve­lut

Perusta suun ja hampai­den hyvin­voinnille

Turval­linen hoito­ympäristö ja luotta­muk­sellinen hoito­suhde takaavat miellyt­tävän käynnin vastaan­otollamme! Yleis­hammas­lääkä­reil­tämme saat kattavasti kaikki yleis­hammas­hoitoon kuuluvat palvelut, kuten tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, hampaan poistot sekä röntgenkuvaukset. Yleishammaslääkärimme hoitavat päivystyksessä hammassäryn ja lohkeamien lisäksi myös muut akuutit suun alueen vaivat.

Yleishammaslääkärit hoito­suhteen perustana

 Yleishammaslääkärin palvelut ovat perusta koko perheen suun ja hampaiden hyvinvoinnilleLuottamuk­sellisen hoito­suhteen syntyminen edellyttää yhteis­työtä hammas­lääkärisi kanssa. Yhdessä hänen kanssaan voit määritellä juuri Sinulle sopivan suun­hoidon aika­taulun ja tarkastus­välin. Huoleh­dimme puolestasi tarkastus­ajan­kohdan muista­misesta ja kutsumme Sinut vastaan­otolle sopimuksen mukaan postitse, sähkö­postilla tai puhelimitse. Yleishammas­lääkärimme toimivat yhteistyössä vastaanottomme erikois­hammas­lääkäreiden kanssa.

Koko perheen oma hammaslääkäri

Koko perheesi hammashoito voidaan sopia yhden hammas­lääkärin hoidettavaksi. Perhe­lääkärisi on luotettava hammas­hoidon asiantuntija, jonka luokse on helppo ja vaivaton tulla. Perhe­lääkärin vastaan­otolle voit lähettää lapsesi turvallisin mielin vaikka kesken koulu­päivän ja huoleh­dimme, että hoitoon liittyvä tieto tavoittaa Sinut tarpeen mukaan viiveettä.

Röntgenkuvaukset saman katon alta

Käytämme monipuolisia ja moderneja röntgen­kuvaus­menetelmiä. Näin varmistamme nopean diagnoosin. Hoito­huoneissa tapahtuvien pienten röntgenkuvien ottamisen lisäksi vastaanotollamme on mahdollisuus myös koko leuan röntgen­kuvien ottoon (orto­pantomo­grafia). Röntgen­kuvien ottaminen onnistuu vaivattomasti, ja kuvat ovat digitaalisessa muodossa nopeasti hammas­lääkärin ja Sinun käytettävissä.

KotiHammas Denta (02) 4141 100     turku(at)kotihammas.fi     Aurakatu 14 B (4. krs), 20100 TURKU