Tietosuoja

Tietosuojaseloste

KotiHammas Dentan potilasrekisterin tietosuojaselosteen voit ladata täältä.

Sivuston käyttö­ehdot

Käyttämällä KotiHammas Oy:n (jäljempänä ”KotiHammas”) verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja.

Sivuston käyttö

KotiHampaalla on oikeus muuttaa verkkosivustoaan, sen sisältöä ja ominaisuuksia sekä sivun käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta ja oikeus estää pääsy verkkosivustoille koska tahansa. KotiHampaalla on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Henkilötiedot

Kotihammas kerää ja käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä.

Mikäli verkkosivuston käyttäjä lähettää verkkosivujen kautta yhteydenotto- tms. lomakkeita, tallennetaan käyttäjän syöttämät henkilötiedot tässä yhteydessä yhteydenottoa varten. Myös viesti tallennetaan sisällön varmistamiseksi.

Ajanvarauspalvelussa annetut käyttäjätiedot ovat osa KotiHampaan potilas­rekisteriä ja niitä käytetään vain potilasrekisteriselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin. Kyseinen rekisteriseloste on saatavilla täältä.

Sähköposti

Avoimessa tietoverkossa lähetettyjen sähköpostiviestien luottamuksellisuutta ei voida taata. Asiakkaiden tulee välttää henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten tietojen välittämistä KotiHampaalle sähköpostitse. KotiHammas voi käyttäjän pyynnöstä toimittaa sähköpostin välityksellä tietoja käyttäjän määrittelemään sähköpostiosoitteeseen. KotiHammas ei vastaa mistään avoimessa tietoverkossa lähetetyistä viesteistä aiheutuvista vahingoista.

Evästeet

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää evästeitä (cookies). Eväste on käyttäjän tietokoneelle tai muulle laitteelle lähetettävä ja siellä säilytettävä pieni tekstitiedosto. Evästeitä käytetään verkkosivujen kehittämiseen ja käytön arvioimiseen.

Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoa esimerkiksi siitä, miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt sivustolle, mitä verkkosivuja selataan ja milloin sekä mitä selainta ja käyttöjärjestelmää käytetään. Evästeiden käytön perusteella kävijöitä ei tunnisteta eikä henkilötietoja tallenneta. Evästeet eivät vaikuta tietoturvaan, eivätkä ne vahingoita käyttäjän laitteita tai tiedostoja.

Kotihammas katsoo verkkosivujen käyttäjän hyväksyneen evästeiden tallentumisen käyttäjän laitteelle, mikäli käyttäjä ei poista evästeitä ja käyttää Kotihampaan verkkosivuja. Evästeiden käyttö on mahdollista estää muuttamalla selaimen asetuksia siten, ettei selain salli evästeiden tallentamista. Evästeet voi myös laittaa takaisin päälle milloin tahansa.

Analytiikan käyttö

Tällä sivustolla on käytössä Google Analytics -työkalu, jolla voidaan kerätä ja analysoida tietoja verkkosivuston käytöstä, liikenteestä ja muista sivuihin liittyvistä tilastotiedoista. Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla kerätään mm. seuraavia tietoja: käytettävä selain, käyttöjärjestelmä, selatut sivut ja niillä vietetty aika sekä mistä sivulle on tultu. Tietoja ei käytetä yksittäisten henkilöiden tunnistamiseen. Tietoja ei käytetä mainontaan eikä niitä luovuteta muiden käyttöön. Voit estää seurannan Google Analyticsin opt-out –toiminnolla.

Hammaslääkärikeskus Denta (02) 4141 100     turku(at)kotihammas.fi     Aurakatu 14 B (4. krs), 20100 TURKU